sve kategorije
EN

Početna>Vijesti

Naša tvrtka je nagrađena naslovom "održavanje ugovora i poštivanje kredita" jedinica u provinciji Hunan

Vrijeme: 2017-09-23 Učitavanja: 20

1

2-1

Dana 23. rujna, s godinama iskustva u upravljanju u dobroj vjeri i dobrom sposobnošću izvođenja ugovora, Liuyang Guandu fireworks Group Co., Ltd. uspješno je prošao istragu i odabir Uprave za industriju i trgovinu Hunan i osvojio titulu "Pokrajina Hunan poštuje ugovor i pazi na kredit" jedinica u 2016!

Guandu vatromet grupa već duže vrijeme provodi ugovorno pravo i relevantne zakone i propise, pridržavajući se koncepta kredita prije svega, držeći poštenje kao osnovu i pridržavajući se kredita u upravljanju; U svakodnevnom radu trebamo svjesno prihvatiti nadzor i vođenje upravnih odjela za industriju i trgovinu i odjela za nadzor industrije, pridržavati se zakona i propisa i poslovati u skladu s propisima.

Naslov je promovirao imidž i javno priznanje poduzeća, što je velika duhovna inspiracija tvrtki. Kao poduzeće koje se pridržava ugovora i kredita u provinciji Hunan, uvijek će ostvariti krajnji cilj "stvaranja vrijednosti za kupce i pružanja visokokvalitetnih usluga, te postizanja dobitnih rezultata između poduzeća, kupaca i društva".